Vi ønsker å holde et håndballkurs for barna på IFO. Dette er et kurs som passer for alle som er glad i lek med ball, og da helst med henda. Kurset foregå på de tre neste torsdagene med oppstart allerede førstkommende torsdag, 1. juni. Det vil være plass til 16 barn. Kurset vil foregå over tre uker, uke 22-24.

 

Kurs 1: Ballkontroll- Her vil vi ha en del «blir kjent med ballen» øvelser. Det vil være mye lek med ball, og fokus på at alle barna får mye kontakt med ball. Det vil også bli kast/skudd og mottak denne dagen, slik at man får testet skuddarmen.

 

Kurs 2: Forsvar og spill mot mål - Vi jobber med hvordan vi skal stå på banen, og hvordan vi kan flytte ballen videre for å spille hverandre gode. Vi vil også trene på hvordan man skal stå i forsvar.

 

Kurs 3: Minihåndballturnering - Vi deler inn i tre lag og avslutter kurset med en turnering. Laget som står på siden vil prøve seg på håndballforbundets teknikkmerke, rød (Merket er laget for å motivere barn til å trene på ballkontroll. Rødt merke skal være tilpasset slik at alle barn vil klare det.)

 

Utstyr: Det er ingen krav til utstyr for å delta på kurset. Vi stiller med baller på IFO, men det er lov å ha med egen for de som ønsker det. Drikkeflaske og innesko anbefales på det sterkeste.

 

Kurset er for alle som vil, og man må ikke ha spilt håndball før. Vi vil legge opp til at alle øvelser kan tilpasses individuelt, slik at alle barn vil føle på både utfordringer og mye mestring i løpet av hver økt.

 

Kursledere vil i hovedsak være Sofie Celius som er aktiv håndballspiller på Glassverket og Marianne Bøhler Rønde.

 

Påmelding: Send mail til ronny@konnerud.no med emne «påmelding håndballkurs»

 

Påmeldingsfrist: Torsdag 1. juni, kl.00.00 (Men husk det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder)

 

Pris: Gratis, men er viktig at man ikke melder seg på bare for å melde seg på. Påmeldingen er derfor bindende.