Påmelding skjer HER

Mandag: Hjuldag! Denne dagen tar vi med sykler og sykler veien inn til hellashytta. Når vi ankommer hellashytta vil vi ta lunsj der og ha noen aktiviteter før vi sykler tilbake til hallen. Når vi kommer tilbake til hallen vil vi dra til skateparken på ungdomsskolen og fortsette hjuldagen. Her vil det være en utfordrende sykkelløype man kan teste ut. Denne dagen er det også lov å ta med seg andre fremkomstmidler på hjul som f.eks. sparkesykkel, skateboard eller lignende (dette er kun til når vi kommer tilbake fra Hellashytta).

Tirsdag: Ut i naturen, forberedelser. Denne dagen skal campen gå tur til Risdalstårnet. Når vi kommer frem skal vi igjennom ulike kurs som sørger for at man klarer seg ute i naturen. Dette vil være oppfyring av bål, hvordan lage shelter, kart og kompass, spikkekurs og praktisk førstehjelp i naturen. Vi vil også ha flere aktiviteter, både på veien og når vi kommer frem (som f.eks. naturbingo, turgjemsel).

Onsdag: Naturen er fantastisk! Vi skal ha litt friluftsliv i skogen og lager base ved blektjern. Denne dagen har vi vært så heldige og fått låne gapahuken. Herfra skal vi ha noen aktiviteter og kurs som kan gjøre deg enda tøffere på å være i naturen. Vi lager mat på bål, prøver øksekasting og drar på skattejakt. De som vil, kan overnatte fra onsdag til torsdag. Vi overnatter i telt, hengekøye, i gapahuken eller under åpen himmel.

Torsdag: Ferdigheter i naturen. Ny dag i leiren med nye aktiviteter og spennende kurs. Bli med på en berikende naturopplevelse med en erfaren turleder som har vært på mange ekspedisjoner i villmarken.

Sommer Camp Konnerud er en for barn og ungdom fra 3. til 7. trinn Campen er fra kl 0900 til kl 1500 med en overnatting fra onsdag til torsdag. Du får servert litt frukt men deltakeren tar med egen matpakke til lunsj. Camp Konnerud har arrangert mange høstcamper, og iblant noen sommercamper og har dermed mange års erfaring. Vi har gitt hundrevis av barn en aktiv og hyggelig opplevelse med erfarne aktivitetsledere som er godt kjent i lokalmiljøet. Vi har fokus på mestring og trivsel blant grantrær og blåbærtuer. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Er det behov for å møte opp tidligere enn kl. 09, kan barna møte opp fra kl. 0800 og være rundt ved konnerudhallen. De kan ha noen aktiviteter utenfor eller inne til vi samles for avreise.

NÅR:

26.-29. juni:

Mandag til torsdag fra kl. 0900 til kl. 1500. Innsjekk og utsjekk skjer ved konnerudhallen. Ved egen avtale kan deltaker reise fra campen direkte. Onsdag til torsdag er det mulighet for overnatting. Vi er da nede ca. kl. 14 på torsdag.


MAT?
Deltaker får frukt, men må sørge for egen matpakke selv.
Ta med egen lunsj! overnatting på onsdag? Ta med middag du kan grille på bål. Tips til dette kommer nærmere campstart.

Lunsj mandag-tirsdag-onsdag
Middag onsdag (pølser eller noe annet å grille)
Frokost og lunsj torsdag

OVERNATTING?

Ja, fra onsdag til torsdag hvis deltaker har eget telt eller lyst til å sove i gapahuken. Deltaker sørger selv for å ta med telt og foretrukket overnattingsutstyr. HUSK Liggeunderlag. pute er lov. Vi kjører storsekken til campområdet på onsdag fra hallen så det trenger ikke å bære alt selv, men tenk praktisk da deltakeren har ansvar for det selv. Vi kjører naturligvis teltkurs! Velkommen til en spennende naturopplevelse og aktive dager på konnerud.


Hilsen Campleder Even

even@konnerud.no