Team Konnerud, juniorgruppa i Konnerud IL og klubben til verdens beste sprintløper Kristine Stavås Skistad, er på jakt etter ny trener omgående.

 

Foto: Konnerud IL

Team Konnerud, klubben til verdens beste sprinter Kristine Stavås Skistad og supertalentene Margrethe Bergane, Tiril Liverud Knudsen og Maria Hartz Melling, søker ny trener til juniorgruppe Team Konnerud.

Konnerud IL skal ansette ny trener for juniorlaget Team Konnerud. 

Team Konnerud består av 20 juniorer, inkludert mange på høyt nasjonalt nivå. Utøverne i teamet har fellestreningerflere ganger i uka, og reiser sammen på samlinger. 

– Treneren vi ser etter vil inngå i trenerteam med Emil Oliver Andersen og Lage Sofienlund som begge fortsetter i klubben også neste sesong, sier sportslig ansvarlig i skistyret i Konnerud IL, Ståle Kihle.

– Både junior og seniorgruppene i Team Konnerud vokser i antall, og som en konsekvens av det opplever vi det nå nødvendig å knytte til oss en ny treneressurs som vil inngå i teamet som jobber med disse gruppene, forklarer Kihle.

Les også: Derfor lykkes Kristine Stavås Skistad nå 

Klubben og Team Konnerud gjennomfører majoriteten av aktiviteten i rulleskiløype, skiløype eller skogsområdene rundt klubbhuset på Konnerud.

Detaljer og oppgaver
Konnerud IL søker en trener som:

  • Er innstilt på å samarbeide i trenerteam
  • Er innforstått med at jobben vil kreve kvelds- og helgearbeid
  • Ønsker å ha individuell utøveroppfølging av juniorløpere
  • Er dyktig på formidling av skiteknikk
  • Kan vise plettfri vandel ved politiattest
  • Tiltredelse og lønn etter nærmere avtale. 

Fordi tidlig tiltredelse er ønskelig, bes det om at henvendelser og eventuelle søknader sendes så snart som mulig, sier Kihle.

Interesserte søkere kan kontakte Lage Sofienlund på lage@idrettsgleden.no eller telefon 90553864.

Om Konnerud IL
Konnerud IL, stifta i 1927, er et av landets større fleridrettslag med rett i overkant av 3000 medlemmer. Skigruppa er en av seks ulike særidretter i klubben.

Klubben har vært representert med utøvere i Junior-VM i langrenn hvert år de siste sju sesongene, og i denne perioden etablert et slagkraftig og solid tilbud for juniorløpere i juniorlaget Team Konnerud.

Klubbens seniordamer har de siste årene hevdet seg sterkt på øverste nivå nasjonalt og internasjonalt med flere medaljer i NM-stafetter, og utøvere som har representert Norge i verdenscupen. Kristine Stavås Skistad, for tida verdens beste kvinnelige sprintløper, Margrethe Bergane, Maria Hartz Melling og Tiril Liverud Knudsen er noen av dem.