Skrift på ryggen

Hovedstyret har vedtatt etter anbefaling fra administrasjonen at alle overtrekksgensere, klubbgensere, overtrekksjakker og ytterjakker i Konnerud IL skal ha teksten «Konnerud IL» på ryggen.
Praksis i dag er at mange har (eksempel) «Konnerud Ski» eller «Konnerud Fotball» på ryggen. Dette skal nå endres og bli mer unisont. Det er unødvendig å sette navnet til gruppen på ryggen da man uansett fra konteksten tøyet brukes i vet hvilken gruppe det gjelder. Derfor skal heller ikke tekst med gruppens navn figurere på ryggen.

SOME
Av samme grunn er det viktig å bruke riktig navn på undergruppene i idrettslaget også når gruppen profilerer seg i ulike kanaler: Konnerud IL – Fotball, Konnerud IL – Håndball, Konnerud IL – Sykkel, Konnerud IL – Orientering, Konnerud IL – Bandy og Konnerud IL – Ski.

Hvorfor?

  • Representasjon. Konnerud Idrettslag er navnet vårt, derfor skal det brukes. Vi representerer Konnerud IL og ikke bare en undergruppe.
  • Felleskap og tilhørighet. Det har en samlende effekt at vi har samme navnet og bruker navnet på idrettslaget felles på tøyet og i profilering/markedsføring.
  • Inkludering. Barn og ungdom får lavere terskel for å kunne bruke samme genser/overtrekk/jakke i flere idretter uten press til å måtte kjøpe ulike gensere/jakker selv om utstyrsleverandør varierer.
  • Økonomi og miljø. Det blir forhåpentligvis billigere med tøy da man kan bruke samme overdel på flere arenaer.
  • Markedsføring. For eksterne er det lettere å kjenne oss igjen

Logo

På alt tøy skal klubblogoen figurere på venstre bryst. Unntaket er om utstyrsleverandør har logo på venstre bryst som gjør det penere med logoen på høyre side.
Logoen skal enten brukes uten undertekst, eller med underteksten «Skape Idrettsglede» som er vår nye visjon og slagord.

Sparebanken Øst er hovedsponsor i Konnrud IL og skal ha synlig logo på alle drakter - dette gjelder ut 2024.

Ta kontakt med brage@konnerud.no om du, trykkeri, leverandør eller andre trenger filer av logoen.