Velkommen til KIL-Fest 2018!

26. januar har Konnerud Idrettslag gleden av å invitere alle KIL-venner og hele Konnerud sin befolkning til årets KIL-Fest! Hold av datoen og ta med gjengen på en ungdommelig og familievennlig feiring. KIL-festen er en fest for hele Konnerud IL der alle de ulike særgruppene kommer sammen i Konnerudhallen for å markere det foregående idrettsåret. Arrangementet har i år 12. års aldersgrense.

KIL-festen åpner dørene klokka 18:00, og det vil da være pølseservering i hallen. Fra 18:30 starter markeringa fra scenen. Her vil utøvere, lag, trenere, ledere og ildsjeler som har utpekt seg spesielt positivt i idrettsåret 2017 få sin velfortjente heder og ære. Markeringa varer fram til klokka 20:00, etterfulgt av musikk og underholdning for alle, frem til 21:30. Ungdomsgruppa inviterer også til Ungdoms-disco kl. 20:30-22:00. Klokken 21:30 inviterer vi de voksne til å ta turen ned på Klubbhuset for en mer intim feiring med fest og moro for alle som ønsker å feire det flotte fellesskapet vi har sammen i Konnerud IL.

Vi håper at dette kan være en avslutningsfest for «vinteridrettene» og et forrykende «kick-off» for «sommeridrettene» i Konnerud IL. Vi tar derfor imot alle forslag om underholdning og ideer med åpne armer, for å kunne gjøre dette til en KIL Fest for hele Konnerud IL.

Påmelding
KIL-festen er gratis, og påmelding skjer i denne linken:
https://goo.gl/forms/lHfITllDtP9h91Cs1
Eller ved å sende e-post til christian@konnerud.no

Her kan du melde på deg selv, ditt lag, din familie eller gruppa de til KIL-Fest 2018. KIL-Fest arrangeres av Konnerud Idrettslag, som en takk for all den fantastiske innsatsen som legges ned av utøvere, trenere, lagledere, ildsjeler, styremedlemmer, foreldre, besteforeldre og alle andre som bidrar til at Konnerud IL er den klubben den er!

Har du spørsmål? Kontakt Christian på christian@konnerud.no 🙂

Sammen om noe, om å hylle KIL sine ildsjeler!