NM stafett på Gåsbu

Konnerud IL har 5 damelag og 3 herrelag på start i årets NM Stafett.

Velkommen til Onsdagsrenn 2018

Velkommen til Onsdagsrenn 2018. Første renn er onsdag 10. Januar med start fra klokken 18.00. Online påmelding er nå åpen.

Velkommen til KIL-Fest 2018!

KIL-Fest 2018 arrangeres av Konnerud Idrettslag den 26. januar, som en takk for all den fantastiske innsatsen som legges ned av utøvere, trenere, lagledere, ildsjeler, styremedlemmer, foreldre, besteforeldre og alle andre som bidrar til at Konnerud IL er den klubben den er! Påmeldingsfrist fredag 12. januar

Velkommen til Konnerudrennet 2017

Konnerud IL ønsker velkommen til et av Norges største landsrenn i våre World Cup løyper 9. og 10. desember 2017. Resultatlister for lørdag og søndag er lagt ut.

Kiwi kveldsmat på Klubbhuset

Glede. Engasjement. Lagfølelse. Det er skigruppas store slagord. Dette ønsker vi skal gjennomsyre hele Konnerud Ski. Som et ledd i dette inviteres det også i år til felles kveldsmat på klubbhuset. Alt gratis og sponset av vår lokale KIWI-butikk.

Vaktplanen for snøproduksjonen

Hei alle skivenner. Her følger vedlagt vaktplanen for snøproduksjonen slik den foreligger i dag. Som dere ser så trenger vi flere personer til å ta vakter. Oppdatert liste 29.11.17

Kjære ski-interesserte foreldre –

Konnerudrennet 9. og 10. desember nærmer seg. Dette er årets største arrangement i skigruppa, og også den enkeltvis største inntektsposten vår gjennom en lang sesong.

Årets viktigste begivenhet er snart i gang

Årets viktigste begivenhet er snart i gang. Nå kan du velge deg din plass i vinterens vakreste obligatoriske eventyr

Velkommen til klubbsamling på Oset 17-19 november

Konnerud Ski ønsker alle velkommen til årets klubbsamling på Oset. Vi gleder oss til en helg der vi skal ha det gøy på felles treninger, spise god mat og hygge oss med sosialt samvær.

Tilbud om kjøp av Smøremasker – BSK

Dere har sikkert merket dere diskusjonene i media om helseaspektet ved å bruke fluorholdige preparater når vi prepper ski. Det er veldig lurt å tenke helse og være føre var. Kretsen har fått et veldig bra tilbud på beskyttelsesmasker.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15