Bestilling sommertøy Konnerud Ski

Det er klart for bestilling av sommertøy for Konnerud Ski. Tøyet kan bestilles av ALLE i skigruppa og gjøres i nettportalen til Original. Design ser dere også inne på siden. OBS: kort bestillingsfrist

NM Terrengsykling på Konnerud 16 – 18. juni

Rulleskiløypa vi være steng i denne perioden, men øvre del kan brukes med forsiktighet 18. juni.

KLUBBMESTERSKAP 2017 – INFO

Om du har tenkt å være heiagjeng eller vil gå selv, still gjerne med norske flagg og godt, gammelt skiutstyr – eller kanskje du har en tettsittende kondomdress fra gylne tider?

Årlig gruppemøte (tidligere Årsmøte)

Årlig gruppemøte (tidligere Årsmøte) for KIL Ski avholdes tirsdag 14. mars på Klubbhuset fra kl. 19:00.

UTTAK STAFETTLAG UNGDOMSSTAFETTEN HOLMENKOLLEN SØNDAG 12.MARS 2017

Sjekk ut denne gladmeldingen. Konnerud Ski er representert!

Norgescup Junior Voss

Norgescuprunden for juniorer i Voss ble avrundet søndag med distanserenn i klassisk stil. Se hvordan det gikk i helgen med våre egne!

Velkommen til Onsdagsrenn 2017

Velkommen til siste Onsdagsrenn ( fristil) med premieutdeling onsdag 22. februar. Vi åpner start klokken 17.30 for barn født 2010 og yngre, slik at man rekker premieutdeling som starter med barn født 2014/15 ca. klokken 18.15 i Konnerudhallen.

Kiwi kveldsmat på Klubbhuset tirsdag 14. februar

Glede. Engasjement. Lagfølelse. Det er skigruppas store slagord. Dette ønsker vi skal gjennomsyre hele Konnerud Ski. Som et ledd i dette inviteres det også i år til felles kveldsmat på klubbhuset. Alt gratis og sponset av vår lokale KIWI-butikk.

Helter i Konnerudfarger

En liten oppsummering fra forrige helg.

Onsdagsrenn – en ren fest av idrettsglede

Det er mange som drømmer om å bli stor og sterk. Å strekke armene i været over målstreken! Unge og håpefulle er med på onsdagsrenn på Konnerud!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13