Velkommen til skigruppa!

Ja – det er fortsatt skiføre! Dette vil vi utnytte så lenge vi kan, og Skigruppa i Konnerud IL inviterer de som begynner i 1. klasse høsten 2017 tilhørende Konnerud, Hallermoen, Vestbygda og Skoger skole til skileik.

Konnerudsprinten 19.3. er AVLYST

Totalbelastningen har derfor blitt for stor, og vi har i fellesskap kommet frem til at vi ikke vil være i stand til å levere et arrangement med den kvalitet de som melder seg på fortjener.

KLUBBMESTERSKAP 2017 – INFO

Om du har tenkt å være heiagjeng eller vil gå selv, still gjerne med norske flagg og godt, gammelt skiutstyr – eller kanskje du har en tettsittende kondomdress fra gylne tider?

KIL FEST – Konnerud IL 90 år!

31. mars inviterer Konnerud Idrettslag til storslaget KIL FEST og 90 års feiring! KIL-festen er gratis, og påmelding skjer ved å sende mail til konnerud@konnerud.no – Påmeldingsfrist 19. mars!

Årlig gruppemøte (tidligere Årsmøte)

Årlig gruppemøte (tidligere Årsmøte) for KIL Ski avholdes tirsdag 14. mars på Klubbhuset fra kl. 19:00.

UTTAK STAFETTLAG UNGDOMSSTAFETTEN HOLMENKOLLEN SØNDAG 12.MARS 2017

Sjekk ut denne gladmeldingen. Konnerud Ski er representert!

Kan DU tenke deg å være med i Styret i Konnerud Ski?

Da vil du kunne bidra til ytterligere å styrke vårt inkluderende fellesskap med fokus på mestring og utvikling. Vi ønsker å bygge både bredde-og toppidrett i skigruppa, og trenger nettopp DEG som ønsker å bidra til denne utviklingen

Norgescup Junior Voss

Norgescuprunden for juniorer i Voss ble avrundet søndag med distanserenn i klassisk stil. Se hvordan det gikk i helgen med våre egne!

Velkommen til Onsdagsrenn 2017

Velkommen til siste Onsdagsrenn ( fristil) med premieutdeling onsdag 22. februar. Vi åpner start klokken 17.30 for barn født 2010 og yngre, slik at man rekker premieutdeling som starter med barn født 2014/15 ca. klokken 18.15 i Konnerudhallen.

Kiwi kveldsmat på Klubbhuset tirsdag 14. februar

Glede. Engasjement. Lagfølelse. Det er skigruppas store slagord. Dette ønsker vi skal gjennomsyre hele Konnerud Ski. Som et ledd i dette inviteres det også i år til felles kveldsmat på klubbhuset. Alt gratis og sponset av vår lokale KIWI-butikk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15