Konnerud IL – Klubben i Mitt Hjerte

De to siste årene har Konnerud Idrettslag kommet på 4. plass i Klubben i Mitt Hjerte kampanjen. Klarer vi å komme oss opp på pallen og kanskje helt til tops?! Da trenger vi ALLE med et KIL-hjerte til å stemme på Konnerud Idrettslag som klubben i ditt hjerte!

Stem her: www.klubbenimitthjerte.no/stem/p4/6020045//#klubbenboks

Bli med på Facebook-arrangementer til KIL her: www.facebook.com/events/1100523723384058/
Her kan du være med i konkurransen om å vinne en en KIL-BUFF hver dag, eller hovedpremien som er en «Privat Åpen Hall Kveld» i Konnerudhallen. Mer info i linken!

Klubben i mitt hjerte har fått nye regler. Nå gir 50 stemmer pr. dag klubben en sjanse til å vinne. Sparebank 1 deler ut 30 premier á 10.000 kroner og én hovedpremie på 100.000 kroner. I tillegg deles det ut ekstrapremier på til sammen 100.000 til idrettslag som oppretter en Spleis-innsamling. Årets kampanje begynner 11. november.

Den populære avstemningen Klubben i mitt hjerte er snart igang. Totalt deler Sparebank 1 ut 400.000 kroner + 100.000 kroner til idrettslag som oppretter en Spleis!

Reglene er enkle: Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner.

Målet bør dermed være at alle idrettslag klarer å samle inn 50 stemmer daglig gjennom hele kampanjeperioden. Det vil gi klubben 10 vinnersjanser á 10.000 kroner!

Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

50 stemmer daglig
Gjennom stemmelokalet på dagbladet.no/klubben vil alle stemmer som kommer inn bli registrert. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort www.klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Ett idrettslag får kun ett lodd i den daglige loddtrekningen. Dersom ditt idrettslag ikke vinner kan det delta på nytt ved å samle inn 50 nye stemmer til neste dag. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag.

Det deles også ut en hovedpremie på 100.000 kroner som skal øremerkes breddearbeid i klubben.

I løpet av hele kampanjeperioden registrerer dagbladet.no/klubben alle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer til slutt vinner konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. På Dagbladet kan man se hvilke lag som ligger best an til å vinne hovedpremien.

Norges idrettsforbund, Sparebank 1, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen ”Klubben i mitt hjerte”.

Stem på Klubben i mitt hjerte på wwww.klubbenimitthjerte.no

Klubben_KIL_Cover