Konnerud fotball klubbkolleksjon 2017

Konnerud fotball sin nye klubbkolleksjon er i butikk fra og med fredag 24.mars. Besøk XXL på Gulskogen.

KIL FEST – Konnerud IL 90 år!

31. mars inviterer Konnerud Idrettslag til storslaget KIL FEST og 90 års feiring! KIL-festen er gratis, og påmelding skjer ved å sende mail til konnerud@konnerud.no – Påmeldingsfrist 19. mars!

Arrangementer 2017

Her er alle viktige datoer for Konnerud fotball sesongen 2017. Merk dere dette og hold de av i kalenderen.

Sportsplan

Da er sportsplanen til Konnerud fotball ute på nett, viktig at alle trenere setter seg inn i denne.

Konnerud Fotballakademi

Konnerud fotball ønsker å invitere til Konnerud fotballakademi høsten 2016. Dette vil være et ferdighetsakademi for barnefotballen i Konnerud fotball. Akademiet ledes av Eirik Fossen.

Konnerud fotballcamp 2016

Konnerud fotball har gleden av å invitere til en ny runde med Konnerud fotballcamp. Det vil også i år være mulig med fullplass fra 0800-1645 i samarbeid med IFO.

Innmelding nye medlemmer

Konnerud IL tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon. Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke «Min idrett » for inn- og utmelding, samt oppdatere sin profil

Bli bedre kjent med Henrik Kløvstad Aas

Bli bedre kjent med Henrik Kløvstad Aas

Drammen keeperakademi

Konnerud fotball samarbeider med Drammen keeperakademi og vi anbefaler alle keepere fra 10-17 år som ønsker ekstra keepertrening om å benytte seg av tilbudet.

Konnerud G13 vant Drammencup 2016

Konnerud G13 vant Drammencup 2016. Trenerteamet Øyvind Thorsen og Arvid Utby ledet laget til 7 strake seiere og vant tilslutt finalen 3-0 mot Hokksund

1 2 3 4 5 6 7