Kjelkedag på Konnerudisen

 

Søndag 12. februar inviterer Konnerud Idrettslag til kjelkedag på bandybanen til Konnerud IL! Her vil det være mulig å prøve seg på glattisen med kjelkehockey og ispigging, samt at det vil være «verdenspremière» på Kjelkebandy! Dette er et arrangement for funksjonsfriske og funksjonshemmede, og alle som ønsker vil kunne få prøve seg i en av kjelkene, uansett forutsetninger!

«I kjælka stiller alle likt»

Søndag 12. februar, kl. 12:00 – 15:00, inviterer vi alle som har lyst til å prøve kjelkeidretter til å ta turen opp til Konnerud, for å leike litt på isen. Vi oppfordrer de som allerede har kjelkeutstyr til å ta med dette! I samarbeid med Oslo Kjelkehockeyklubb, har vi vært heldige og fått låne kjelker til dette arrangementet.

Konnerud Idrettslag ønsker å være et inkluderende idrettslag. Vi ønsker å være et idrettslag for alle, et idrettslag som skal formidle Idrettsforbundet sin visjon om idrettsglede for alle! Vi ønsker derfor å skape et aktivitetstilbud og ei aktivitetsgruppe for folk med nedsatte funksjonsevner i Drammensregionen, og vi håper at denne dagen skal være startskuddet for dette.

For mer informasjon, besøk oss på Facebook eller kontakt Christian på christian@konnerud.no.

Velkommen til Konnerud!

Sammen om noe, om idrettsglede for alle!