Åpen hall

Åpen hall er et konsept som driftes av A-lagsgutta i KIL og prosjektet av ungdom for ungdom. Det er et aktivitetstilbud og en samlingsplass for ungdommer fra 7.-10. klasse. Ungdommene har hallen til disposisjon der de selv styrer og velger aktiviteter, ballspill og leker. Det kan gå i alt fra volleyball, fotball, basketball, håndball, turn, parkour, kinball, bumberballs, snacks og kos i kafeteriaen og skravling på tribunen. Av ungdom for ungdom prosjektet har også fått tildelt midler for å videreutvikle konseptet og det vil bli kjøpt inn nytt og artig utstyr. På bestillingslista står det flere bumperballer, zorber, bungeerun, 8x8m hoppemadrass og nytt leik/ball utstyr.

Det er rett og slett et sted hvor man bare kan møtes en lørdagskveld for bare henge hvis det er det du har lyst til eller gi full gass og få frigjort litt rastløshet og aktivitetsglede. Det kryr fortsatt av ungdommer som har lyst til å løpe rundt hele kvelden med en ball i hånda eller mellom beina.

I tillegg til å ha et lokalt «Åpen Hall» tilbud er Konnerud IL med på et lignende og større konsept/prosjekt i samarbeid med Drammens Ballklubb og Drammen Håndballklubb. Ideen, organiseringen og målet er det samme: frihet til å velge hva en vil være med på, godt aktivitetstilbud, sosialt, inkluderende og gledesfylt. Alle byens og distriktets ungdom inviteres til Drammenshallen til flere samlinger i løpet av høsten. Her også tilbys det tradisjonelle idretter, men også nye spennende og alternative idretter.

Sjekk ut Facebookgruppa til Åpen Hall for perioder, datoer og bilder:

https://www.facebook.com/groups/1753974338160143/

Sammen om noe, sammen om et trygt, aktivt og sunt ungdomsmiljø!

Åpen Hall (40)